Hemsidan är under uppbyggnad

Vi är EysCon

EysCon är ett företag med en platt organisation där medarbetarna styr sin vardag.  Vi strävar ständigt efter att höja arbetsmiljön och tror starkt på att trivsel är nyckeln till samarbete, snabba beslut och därmed affärsnytta. Fokus ligger på att erbjuda expertis inom infrastruktur och byggnadsverk.

Vi är din partner inom hållbar samhällsutveckling!

På EysCon är vi specialiserade inom bygg- och infrastruktursektorn, där vi utmärker oss genom vår långa erfarenhet och höga kompetensnivå hos våra medarbetare. Vår expertis är djupt rotad i en tradition av kvalitet och innovation, vilket gör oss till en pålitlig partner i alla typer av bygg- och infrastrukturprojekt. 

På EysCon är vi engagerade i att driva en hållbar utveckling av samhället. Vi lägger stor vikt vid att bygga och underhålla personliga relationer med våra kunder och samarbetspartners. Vår ambition är att alltid agera som en uppmärksam och engagerad projektpartner, vilket innebär att vi lyssnar på våra kunders behov och anpassar våra lösningar därefter.

Vi erbjuder omfattande tjänster som inkluderar ledning, organisation och strukturering av kritisk information för små som stora infrastrukturprojekt. Genom vår kompetens så strävar vi efter att skapa värde och leverera resultat som i enlighet med kundens förväntningar. Vårt mål är att säkerställa att varje projekt genomförs effektivt, med högsta möjliga standard på kvalitet och precision.

Tillväxtresa

EysCon är specialister inom väg- och järnväg och vi jobbar snabbt och är flexibla i våra omställningar. Vår styrka är vår långa erfarenhet och våra kompetenta medarbetare.

Vision

Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och genom att rekrytera och behålla kompetensen bygger vi det bästa laget som kan svara på marknadens behov. Vi strävar efter tillväxt och breddar vårt erbjudande samtidigt som vi behåller vår expertis.

Våra medarbetare

Här träffar du oss på EysCon

Anders
Wahlberg

Anki
Eriksson

Daniel
Sundbom

Fredrik
Johansson

Janne
Näsholm

Maria
Sundbom

Peder
Larsson

Ulf
Eriksson

ulf.eriksson@eyscon.se
072-515 71 89

Lena
Unneberg

Rikard
Åberg

rikard.aberg@eyscon.se
070-552 39 26

Urban
Finnsson

Kontakta oss idag

Boka in ett möte med oss idag, vi berättar gärna hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hjälp eller har du frågor om våra tjänster?

Boka in ett möte med oss idag, vi berättar gärna hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.